fbpx

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Va rog sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale site-ului inainte de a plasa o comanda.

Folosirea web site-ului  www.elenagorodea.ro sau plasarea unei comenzi telefonice reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile de utilizare detaliate mai jos. Conditiile vor fi aplicate atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce vor utiliza site-ul www.elenagorodea.ro , persoane denumite cumparator.

Site-ul www.elenagorodea.ro este reprezentat prin S.C. Grat Boutique S.R.L cu sediul social in Calea Vacaresti nr 312 bl 2C sc 1 et 10 ap 41 sect 4, Bucuresti avand CUI36139078 si J40/7552/2016 ce va fi denumita furnizor. Daca aveti nelamuriri inainte de plasarea comenzii ma puteti contacta telefonic sau pe adresa de e-mail.

INFORMATII GENERALE DESPRE PRODUSE

Produsele comercializate sunt realizate manual  prin diverse tehnici. Ma straduiesc sa redau cat mai exact culoarea reala a produsului in pozele afisate insa va atrag atentia ca in functie de disozitivul dumneavoastra pot exista diferente de nuanta pentru care nu ma fac responsabila.

Imi rezrv dreptul de a refuza o comanda daca din diverse motive nu o pot onora. Veti fi instiintat prin e-mail sau telefonic de acest lucru.

TERMENI DE LIVRARE

Prin livrare se intelege timpul scurs din momentul  in care comanda dumneavoastra a fost finalizata si pana cand aceasta ajunge la dumneavoastra. Procesarea comenzilor se face in ordinea receptionarii lor. Confirmarea unei comenzi plasate cu succes o aveti in momentul in care primiti e-mailul de confirmare la adresa cu care sunteti inscris pe site. Daca nu primiti e-mail-ul va rog sa ma contactati.

Termenul de livrare poate sa difere in fuctie de produsele comandate si complexitatea lor, termenul minim este de 3 zile lucratoare.

Nu sunt responsabila pentru intarzierile ce pot sa apara la firma de curierat dependente sau independente de vointa acestora.

PRET

Imi rezerv dreptul de a modifica preturile de pe site fara instiintari prealabile. Pentru produsele comenzi speciale pretul va v-a fi comunicat in scris dupa un calcul al materialelor si al manoperei.

TRANSPORT

Livarea se face cu firme de curierat rapid. Costul transportului este suportat in integralitate de comparator. Costurile suplimentare de transport ( inmagazinare, km suplimentari…etc)sunt suportate tot de catre comparator.

PLATA

Plata se face prin transfer bancar, card sau ramburs la livare.

Avand in vedere prevederile legale din Romania persoanele juridice nu pot efectua plati mai mari de 5000 ron pe zi sumele mai mari se realizeaza prin virament bancar.

POLITICA DE RETUR

Conform art4 din legea 130/2000 “ consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea comenzii”.

Clientul are dreptul de a returna produsul in 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. Cumparatorul va achita taxele de retur  integral. Furnizorul v-a achita in maxim 30 de zile contravaloarea produsului dumneavoastra fie prin madnat postal fie prin transfer bancar.

Va rog in momentul in care doriti sa faceti un retur sa ma instiintati in prealabil.

ATENTIONARE !!!

Produsul trebuie returnat in ambalajul original, cu etichetele aferente, sa nu fi fost purtat sau deteriorat. Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in timpul transportului de retur. Nu primesc colete a caror plata nu a fost facuta de catre expeditor. Nu primesc colete ramburs.

Returul se face la adresa de la care v-a fost livrat pachetul.

PROTECTIA DATELEOR PERSONALE

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavostra personale sa fie prelucrate de catre ELENAGORODEA.RO,si anume Grat Boutique S.R.L. .Va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de dumneavostra doar pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali).

ELENAGORODEA.RO garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: S.C. Grat Boutique S.R.L. cu sediul social Bucuresti, Calea Vacaresti nr 312, sector 4  sau pe email la contact@elenagorodea.ro.

Va informam ca datele cu caracter personal sunt folosite doar pentru a va expedia marfa si pentru a va transmite informatii  publicitare.

X